Poutavá a čtivě psaná kniha, která mě na konci každé kapitoly nutila číst stále dál. Sympatické hlavní postavy novináře Petra a léčitelky Idy, kteří k sobě nacházejí cestu i přes prvotní neshody. Autorka s humorem popisuje jejich setkávání a zejména Petrův střet s jemu tak vzdáleným vesnickým způsobem života. Bavilo mě číst o léčitelce a postupně odhalovat tajemství žen v její rodině. Líbilo se mi prostředí vesničky Červené Skály a přemýšlela jsem nad životy jejích obyvatel a nad záhadnou atmosférou, která vesnici obklopovala. Děj získával stále větší spád a byl čím dál napínavější. Konec přináší nečekané rozuzlení. Kniha určitě stojí za přečtení a vřele ji doporučuji.

Petra Č.

Kniha Šejdířka na mě velmi zapůsobila. Skvěle vystavěný příběh o léčitelství a přirozené skepsi, se kterou se hlavní hrdina snaží prokázat podvod. Ale je to opravdu podvod, nebo léčitelé opravdu existují a dokážou lidem pomoci? Při čtení vás občas zamrazí, určitě se velmi zasmějete a hlavně nebudete tušit, jak příběh vlastně skončí, což není vždy běžné. Hlavní hrdinové se mi moc líbili, dokázala jsem se do nich vcítit a musela jsem proto příběh přečíst na jeden zátah, abych zjistila, jak to s nimi dopadne. Autorka má skvělý smysl pro humor a umí vystavět příběh tak, že je velmi čtivý a zábavný. Čas čtení jsem si velmi užila a považuji tuto novelu za velmi zdařilou. Závěrem chci říci, že se velmi těším na další literární počiny této nadané autorky.

Lucie M.

Šejdířka je kniha, která vás pohltí a nepustí, dokud ji nedočtete. Na každé stránce se dozvíte něco nového, něco důležitého popř. něco zajímavého, takže vás to nutí otáčet další a další stránky, protože prostě potřebujete vědět, jak to všechno je, bylo a hlavně bude. Oceňuji i humor, s jakým je kniha napsaná. Příběh dává prostor pro vlastní fantazii a je opředen tajemnem a mně nezbývá než doufat, že se s hlavními hrdiny ještě někdy setkám,…

Markéta M.

Kniha, od které nejde odejít jen tak něco dělat. Nutně jsem potřebovala vědět, jak to celé dopadne. Příběh je poutavý, krásně vykreslený, úplně jsem se vžila do obou hlavních postav. Velmi originální a nápaditá kniha. Doporučuji i jako dárek, už udělala velkou radost obdarovanému mladému muži, který žurnalistiku studuje! 

Anna Hofrová